Update Coronavirus

Het Corona-virus heeft gevolgen voor onze voetbaldagen. Op deze pagina hebben we alle informatie voor je verzameld.

Laatste update: 1-10-2020, 13.30 uur

Tijdens de persconferentie van maandag 28 september 2020 is bekend gemaakt dat alle sportkantines (horeca) sluiten en toeschouwers niet meer welkom zijn bij (sport)activiteiten van de jeugd. Als gevolg hiervan hebben we besloten om een aantal locaties in de herfstvakantie te annuleren. Dit in overleg met de lokale instanties en clubs.

Wij vinden het heel erg jammer dat we deze beslissing moeten nemen en beseffen dat dit voor onze deelnemers een grote teleurstelling is. Deelnemers van de geannuleerde locaties hebben een bericht ontvangen en ontvangen het volledige inschrijfbedrag retour.

De Clubvoetbaldagen in Amsterdam bij Geuzenmiddenmeer kunnen wel doorgaan. Op deze locatie is onderstaand COVID-19 Protocol van toepassing.


Ik wil mijn kind(eren) inschrijven voor de herfstvakantie en het gaat toch niet door. Wat dan?
Bij een inschrijving na 21 april 2020 ontvangt u uw inschrijfgeld retour als de overheid/gemeente geen toestemming geeft om het kamp bij de geboekte locatie te organiseren.

COVID-19 Protocol
Om aan alle RIVM-richtlijnen te voldoen is er een protocol. Bij wijziging van de richtlijnen wordt het protocol aangepast.

Protocol voorziet (voor nu) onder andere in:

  • 1,5 meter afstand voor trainers/begeleiders onderling en t.o.v. deelnemers van 13 jaar en ouder
  • Extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen (handen wassen en hoesten/niezen in elleboog)
  • Iedereen van 13 jaar en ouder draagt een mondkapje in de kantine tot hij/zij zit.
  • Deelnemers nemen hun eigen lunchpakket mee.
  • Voor het brengen en halen maken we gebruik van een Kiss&Ride. Deelnemers worden bij de parkeerplaats door een trainer opgevangen en begeleid naar het sportpark.
  • Het is ouders/verzorgers/supporters niet toegestaan om het sportpark te betreden.

Heeft het zin een annuleringsverzekering af te sluiten?
Ja, voor onvoorziene omstandigheden als ziekte en blessures wel. Een annulering met betrekking tot het Corona-virus wordt door de meeste verzekeraars niet gedekt.

Mijn kind zit op het basisonderwijs en heeft verkoudsklachten. Mag hij/zij meedoen?
Ja. Bij klachten zoals een loopneus, neusverkoudheid, niezen of keelpijn of bekende hooikoortsklachten, dan mag hij of zij naar de kinderopvang, basisschool en het voetbalkamp. Uw kind hoeft niet getest te worden op Corona. Dit geldt niet als uw kind een nauw contact is van iemand die Corona heeft. Of als iemand in uw huishouden koorts heeft of benauwd is. Dan moet hij of zij thuisblijven.

Mijn kind zit op het voortgezet onderwijs en heeft verkoudsklachten. Mag hij/zij meedoen?
Nee. Heeft uw kind verkoudheidsklachten (zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen en keelpijn), koorts, benauwdheid of (meer dan incidenteel) hoesten? Laat uw kind testen en laat hem/haar thuis tot de uitslag van de test bekend is.